حقایق تغذیه ای عسل
عسل، منبع انرژی طبیعی، به عنوان یک داروی طبیعی، قرن ها برای درمان بیماری های مختلف مورد استفاده قرار گرفته است. به همین علت، همیشه مورد علاقه متخصصان تغذیه، محققان تغذیه و همچنین معالجین طب سنتی بوده است.
عسل یک منبع غنی از قندهای طبیعی مانند گلوکز و فروکتوز همراه با ویتامین های ضروری، مواد معدنی و آنتی اکسیدان ها است. گنجاندن عسل در رژیم غذایی روزانه یکی از ساده ترین و در عین حال قدرتمند ترین راه برای جلوگیری از بیماری های مختلف است. این مایع طلایی خوشمزه طبیعی یک جایگزین عالی برای شکر سفید است.
? جدول حقایق تغذیه ای عسل
ماده مغذی | میانگین مقدار در ۱ قاشق غذاخوری | میانگین مقدار به ازای ۱۰۰ گرم |
آب | ۳٫۶ گرم | ۱۷٫۱ گرم |
مجموع کربنات ها | ۱۷٫۳ گرم | ۸۲٫۴ گرم |
فروکتوز | ۸٫۱ گرم | ۳۸٫۵ گرم |
گلوکوز | ۶٫۵ گرم | ۳۱٫۰ گرم |
مالتوز | ۱٫۵ گرم | ۷٫۲ گرم |
اطلاعات تغذیه ای برای برچسب زدن * | ||
مجموع کالری (کیلوکالری) | ۶۴ | ۳۰۴ |
مجموع کالری(کیلوکالری) از چربی | ۰ | ۰ |
مجموع چربی | ۰ | ۰ |
چربی اشباع | ۰ | ۰ |
کلسترول | ۰ | ۰ |
سدیم | ۰٫۶ میلی گرم | ۲٫۸۵ میلی گرم |
مجموع کربوهیدرات | ۱۷ گرم | ۸۱ گرم |
فیبر خوراکی | ۰ | ۰ |
پروتئین | ۰٫۱۵ میلی گرم | ۰٫۷ میلی گرم |
ویتامین ها | ||
تیامین | <0.002 میلی گرم | ۰٫۰۱ میلی گرم |
ریبوفلاوین | ۰٫۰۶ میلی گرم | ۰٫۳ میلی گرم |
نیاسین | ۰٫۰۶ میلی گرم | ۰٫۳ میلی گرم |
بیوتین | N/A | N/A |
اسید پانتوتنیک | <0.05 میلی گرم | ۰٫۲۵ میلی گرم |
ویتامین – B12 | N/A | N/A |
ویتامین C | ۰٫۱ میلی گرم | ۰٫۵ میلی گرم |
ویتامین D | ۰ | ۰ |
ویتامین E | ۰ | ۰ |
مواد معدنی | ||
کلسیم | ۱٫۰ میلی گرم | ۴٫۸ میلی گرم |
آهن | ۰٫۰۵ میلی گرم | ۰٫۲۵ میلی گرم |
روی | ۰٫۰۳ میلی گرم | ۰٫۱۵ میلی گرم |
پتاسیم | ۱۱٫۰ میلی گرم | ۵۰٫۰ میلی گرم |
فسفر | ۱٫۰ میلی گرم | ۵٫۰ میلی گرم |
منیزیم | ۰٫۴ میلی گرم | ۲٫۰ میلی گرم |
سلنیوم | ۰٫۰۰۲ میلی گرم | ۰٫۰۱ میلی گرم |
کروم | ۰٫۰۰۵ میلی گرم | ۰٫۰۲ میلی گرم |
منگنز | ۰٫۰۳ میلی گرم | ۰٫۱۵ میلی گرم |
خاکستر | ۰٫۰۴ گرم | ۰٫۲ گرم |
* دارای کمتر از ۲٪ از مقادیر روزانه برای ویتامین A، ویتامین C، آهن و کلسیم |
[clear]
? در زیر برخی ویژگیهای عمومی عسل آورده شده است:
– قدمت استفاده از عسل در داروهای طب سنتی تقریبا به ۴۰۰۰ سال قبل بر می گردد. عسل، زمانی که با مواد گیاهی مخلوط شود، باعث افزایش ارزش دارویی آن می شود. اعتقاد بر این است که برای بهبود بینایی، بالایردن سرعت کاهش وزن و درمان ناتوانی جنسی موثر است. عسل همچنین در درمان اختلالات ادراری، اسهال، آسم، و حالت تهوع کمک کننده است.
– همچنین گفته شده است که عسل برای درمان اختلالاتی مانند گاستروآنتریت باکتریایی و زخم کمک کننده است.
– عسل یک منبع غنی از فلاونوئیدها و آنتی اکسیدان است که به کاهش خطر ابتلا به بیمارهای قلبی و برخی سرطانها کمک می کند.
– تلفیقی از فروکتوز و گلوکز در عسل کمک می کند تا سطح قند خون بدن، تنظیم شود.
– عسل به دلیل حضور یک آنزیم خاصی، دارای خواص ضد باکتریایی و ضد قارچ است که پراکسید هیدروژن تولید می کند.
– عسل یک شیرین کننده طبیعی بزرگ است و فواید سلامتی آن فوق العاده است. برای آشنایی کامل با مزایای عسل، یکی از قدیمی ترین شیرین کننده های روی زمین، کلیک کنید.
منبع: ترجمه شده توسط فروشگاه اینترنتی بال اوی (خانه عسل)
کپی برداری با ذکر منبع بلامانع است.
- محمد پورقلی
- شهریور 21, 1394
- 2896 بازدید