آپی پاستا بیو غذای ارگانیک (آلی) خمیری شکل بوده و پایه اصلی ترکیب آن از قندهای آلی می باشد و برای تغذیه زنبور عسل مناسب می باشد.
این محصول به جهت رفع نیاز غذایی کنترل شده و ایمن زنبور عسل که با استاندارد تولیدات ارگانیک در اتحادیه اروپا مطابقت دارد، ساخته شده است.
آپی پاستا بیو تمامی نیازهای غذایی مصنوعی زنبوران عسل برای تولیدکنندگان عسل ارگانیک را تأمین می کند.
این محصول به عنوان یک ماده غذایی مکمل برای تغذیه زنبور عسل در هر فصل از سال و برای تامین هدف زنبوردار ( نگهداری یا تحریک کلنی) مورد استفاده قرار میگیرد. در فصول مختلف به نسبت فصل و شرایط دمایی و منطقه آب و هوایی از این محصول استفاده می شود.
خمیر آپی پاستا می تواند یکی از جانشین های تغذیهای شود چون قیمت نهایی آن به صرفهتر بوده و دارای بستهبندی بهداشتی است و فسادپذیری کمتری دارد و زنبور به خوبی از آن تغذیه میکند.
مزایای آپی پاستا بیو:
✅ در این محصول هیدروکسی متیل فورفورال (HMF) که یک ماده مضر برای زنبوران عسل می باشد ،وجود ندارد.
✅ سریعاً برای مصرف آماده می شود، بدون نیاز به ماده رقیق کننده.
✅ غذای فرآوری شده برای تولید در اتحایه اروپا است.
✅ حاوی قندهایی است که به آهستگی جذب می شوند و برای زمستانگذرانی بسیار ایده آل می باشد.
✅ با توجه به رعایت تمامی نکات بهداشتی بسیار جذاب برای زنبوران عسل می باشد.
✅ محصولی بسیار سازگار با نیارهای زنبورداری کوچرو می باشد.
مصارف آپی پاستا بیو:
- برای کلنی های زنبورعسلی که جهت تولیدات ارگانیک مورد استفاده قرار می گیرد.
- جهت تامین نیازهای غذایی زنبوران برای نگهداری در ماه های پاییز و زمستان.
- جهت ازدیاد کلنی ها.
دستورالعمل نگهداری آپی پاستا بیو:
در مکانی خشک و خنک نگهداری شود .بهترین دما برای نگهداری و انبارداری این محصول ۱۵درجه سانتی گراد می باشد